În scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic şi depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice, în zilele de 24 şi 25 mai, Serviciul Rutier şi formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza judeţului Suceava.

În urma acțiunii desfășurate, s-au constatat 7 infracțiuni, din care 3 de alcoolemie, 3 pentru conducere fără permis și 1 pentru încredințare conducere fără permis. Au fost aplicate 322 de sancțiuni, în valoare de 51.730 lei și s-au reținut 6 certificate de înmatriculare. De asemenea, au fost reținute 10 permise de conducere, din care 5 pentru consum de alcool, 2 pentru depășire neregulamentară, 2 pentru viteză și 1 pentru circulație pe sens opus.

Printre persoanele care au făcut obiectul acțiunii se numără și un bărbat din municipiul Suceava, care a condus autoturismul pe B-dul 1 Decembrie 1918, având o concentraţie alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-a întocmit dosar penal.

La data de 24 mai, pe raza localităţii Grăniceşti, a fost depistat un tânăr de 24 ani, din comuna Dărmăneşti, conducând mopedul fără a poseda permis de conducere. I s-a întocmit dosar penal. În cursul aceleiași zi, în aceeași localitate, a fost depistat un bărbat de 39 ani, din comuna Bălcăuţi, în timp ce conducea mopedul fără a poseda permis de conducere. I s-a întocmit dosar penal.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.