În scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic şi depistarea conducătorilor auto care conduc autovehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice şi nu respectă regimului legal de viteză, în perioada 01 – 02 noiembrie, Serviciul Rutier Suceava, precum şi formaţiunile de profil din teritoriu, au organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza judeţului.

În urma acestei acțiuni, s-au constatat 13 infracțiuni, din care 6 pentru alcoolemie. S-au aplicat 268 de sancțiuni, în valoare de 54.160 lei. De asemenea, au fost reținute 8 certificate de înmatriculare și 14 permise de conducere, din care 7 pentru alcool.

Un bărbat de 40 ani, din comuna Zvoriștea, a fost depistat pe D.J. 291 A, în timp ce conducea autoturismul, iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe același drum a fost depistat un bărbat de 34 ani, din comuna Zvoriștea, care în urma testării cu aparatul etilotest, au rezultat 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În municipiul Vatra Dornei au fost depistați doi bărbați de 27 și 44 ani, care și-au condus autoturismul în timp ce aveau o concentrație de 0,19 mg/l, respectiv 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.