În scopul impunerii unui climat de siguranţă rutieră în rândul participanţilor la trafic, în ziua de 04 ianuarie, între orele 10.00 – 18.00, poliţiştii Serviciului Rutier – IPJ Suceava, împreună cu cei de la formaţiunile de profil din teritoriu, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză pe raza judeţului Suceava, cât şi constatarea şi sancţionarea altor genuri de abateri generatoare de evenimente rutiere grave.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au constatat o infracţiune şi au aplicat 150 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 48.194,5 lei, din care 95 pentru viteză, 4 pentru depăşiri neregulamentare, 16 centuri, 6 defecţiuni tehnice şi 29 pentru alte abateri. Totodată au fost reţinute 12 permise de conducere, din care 6 pentru viteză, 4 depăşire neregulamentară, unul prioritate vehicule şi unul alcool. 6 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Un bărbat a condus auto pe D.N. 17 Poiana Stampei, cu viteza de 103 km/h în localitate. Un tânăr de 27 ani, din oraşul Frasin, a condus auto pe D.N. 17, pe raza localităţii Stroieşti, cu viteza de 110 km/h în localitate. Un bărbat de 38 ani, din oraşul Gura Humorului, a condus auto pe strada Mănăstirea Humorului din oraşul Gura Humorului, având o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.