În perioada 19-21 ianuarie 2018, Secția 3 Poliție Rurală Marginea a organizat o acțiune preventiv-reactivă pe raza de competență, pe linia asigurării unui climat de ordine publică și siguranță rutieră.

În cadrul acțiunii, au fost testați cu aparatul etilotest 90 conducători auto, fiind constatate 3 infracțiuni și aplicate 46 sancțiuni contravenționale, în valoare 15.425 lei. Au fost reținute 5 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Exemple:

La 20.01.2018, ora 17.20, un echipaj din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control, pe DN 2E, pe raza comunei Horodnic de Sus, autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani, din comuna Voitinel. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului’ ce va fi soluționat procedural.

La 21.01.2018, ora 18.18, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control, pe un DC neclasificat de pe raza comunei Burla, autoturismul condus de un localnic de 64 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului’, ce va fi soluționat procedural.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.