În perioada 10 – 12 octombrie, Serviciul Rutier Suceava din cadrul IPJ Suceava şi formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi desfăşurat acţiuni tematice pe drumurile publice din judeţ, în scopul depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice, precum şi a celor care încalcă legislaţia rutieră în vigoare.

În urma acestei acțiuni au fost constatate 13 infracțiuni și s-au aplicat 195 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 44.760 lei. De asemenea, s-au retras 13 certificate de înmatriculare și s-au reținut 19 permise de conducere, din care 7 pentru alcool. 599 de conducători auto au fost testați alcoolscopic.

Un bărbat de 31 ani, din comuna Vultureşti, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe strada Armatei din municipiul Fălticeni, având o alcoolemie de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. La 11 octombrie, în jurul orei 01.58, pe strada Sucevei din municipiul Fălticeni, polițiștii au depistat un tânăr de 19 ani, din localitate, care conducea autoturismul și avea o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. La 12 octombrie, la ora 03.45, un bărbat din oraşul Liteni a fost depistat de polițiști conducând autoturismul pe DJ 208 C, pe raza oraşului Liteni, având o alcoolemie în valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.