În ultima perioadă, poliţiştii suceveni au intensificat acţiunile de verificare a legalităţii transportului rutier de mărfuri şi persoane, având în vedere că nerespectarea legislaţiei în acest domeniu poate avea consecinţe din cele mai grave.

La data de 08 mai a fost organizată o acţiune punctuală pentru identificarea vehiculelor care prezintă defecţiuni tehnice şi au un risc accidentogen ridicat. Serviciul Rutier Suceava împreună cu specialişti din cadrul R.A.R. Suceava au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru reducerea riscului de victimizare prin accidente rutiere produse pe fondul defecţiunilor tehnice ale autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată sub 3,5 tone aflate în circulaţie pe D.N. 2 Fântâna Mare. În urma acestei acţiuni, au fost aplicate 18 sancţiuni, în valoare de 4.295 lei, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare şi 2 permise de conducere.

Un bărbat de 33 ani, din judeţul Argeş, a condus auto pe D.N. 2, în localitatea Fântâna Mare, având montate lumini tip xenon neomologate şi defecţiuni tehnice la sistemul de iluminare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.