112 a fost apelat dis de dimineata, marti, 2 iunie, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Suceava. Apelul semnala faptul ca un barbat s-a accidentat intr-o prapastie din apropiere de comuna Dorna Arini. Barbatul, in varsta de 27 de ani, a fost salvat de jandarmii montani si transportat la Spitalul Municipal din Vatra Dornei.

La fata locului s-a deplasat un echipaj alcatuit din doi jandarmi montani si patru salvamontisti, care au constatat ca un barbat in varsta de 27 de ani, din municipiul Iasi, era accidentat dupa ce cazuse de pe o stanca, de la o inaltime de aproximativ 20 de metri. Prietenii acestuia au relatat faptul ca tanarul, aflat la o petrecere organizata la o cabana din apropiere, a parasit la un moment dat localul si, necunoscand zona, a cazut si s-a accidentat.

Echipajul de interventie a acordat primele ingrijiri medicale persoanei accidentate, care se afla in stare de semiinconstienta si prezenta o plaga la nivelul capului si multiple fracturi. Tanarul a fost transportat intr-o zona accesibila, de unde a fost preluat de un echipaj de Ambulanta si transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.