Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava, în vederea asigurării unui climat de siguranţă publică, precum şi pentru protejarea populaţiei împotriva actelor de comerţ ilicit, poliţişti din cadrul I.P.J. Suceava împreună cu lucrători din cadrul Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi din cadul Autorităţi Naţionale pentru Protecţia Consumatorului au efectuat acţiuni şi controale în perioada 18- 20 aprilie 2016 în vederea asigurării calităţii şi siguranţei produselor alimentare, legalităţii  activităţilor comerciale, respectării normelor legale privind corecta informare a populaţiei cu privire la mărfurile expuse spre comercializare.

Astfel, peste 270 de poliţişti, au acţionat la nivelul judeţului, desfăşurând 38 de acţiuni de control.

Au fost aplicate 291 de sancţiuni contravenţionale din care 66 pentru nereguli de natură economică. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 83.830 lei. De asemenea, au fost confiscate produse din carne şi peşte în valoare de peste 8.000 lei.

În cadrul acţiunilor au fost constatate 12 infracţiuni şi au fost indisponibilizate bunuri în valoare de peste 7.000 lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.