Serviciul Rutier Suceava a organizat şi desfăşurat marți, 26 august, o acţiune de verificare în trafic a respectării legislației în domeniul transportului rutier de persoane și mărfuri.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 26 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 35.920 lei și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Autoutilitara aparţinând unei societăţi comerciale din comuna Fundu Moldovei  a fost depistată de polițiști pe DN 17 Ilişeşti, efectuând transport de mărfuri periculoase (butelii de aragaz), iar în urma controlului s-a constatat faptul că în ziua de 19 spre 20 august, nu a respectat perioada minimă de odihnă zilnică fracţionată cu până la o oră. Operatorul de transport a fost sancţionat contravențional.

Autoutilitara care tracta o remorcă cu număr de înmatriculare provizoriu, aparţinând unei societăţi comerciale din comuna Bosanci, a fost depistată de polițiști pe DN 17 Păltinoasa efectuând transport de mărfuri, iar în urma controlului s-a constatat că operatorul de transport rutier nu deţine copie conformă a licenţei de transport pentru autoutilitara în cauză. Operatorul de transport a fost sancţionat contravențional.

O societate comercială din Pojorâta a utilizat o autoutilitară și a efectuat transport de marfă pe DN 17, în localitatea Pojorâta, fiind identificată de polițiști, fără a avea achitată rovinieta. Operatorul de transport a fost sancţionat contravențional.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.