Peste 500 de suceveni au participat duminică, 17 august, la o acţiune umanitară care a avut loc pe esplanada Casei de Cultură.

Mai mulţi suceveni au dansat pentru Rebeca, o fată în vârstă de 2 ani, care are nevoie urgent de o intervenţie chirurgicală la inimă.

Doritorii de a participa la acţiunea caritabilă au dansat alături de instructorul de zumba Florin Neciu, din Suceava şi de prietenii săi de la şcolile de zumba din Iaşi, Vaslui şi Ploieşti. În urma acţiunii s-au strâns aproximativ 4 mii de lei. Aceşti bani vor fi folosiţi pentru plata analizelor medicale necesare înainte şi după operaţie. Medicul de familie Florin Haidamac, cel care a iniţiat şi coordonat campania umanitară, a reuşit să strângă cei 10 mii de euro necesari operaţiei. Intervenţia chirurgicală va fi efectuată la Centrul Ares din Bucureşti.

Rebeca s-a născut cu o malformaţie la inimă şi riscă să moară dacă nu va fi ajutată. Părinţii fetei nu au niciun venit şi nu ar fi putut suporta cheltuielile operaţiei pe care Casa de Asigurări de Sănătate Suceava nu o decontează.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.