În contextul apropierii sărbătorilor pascale, siguranţa rutieră şi prevenirea infracţiunilor privind actele de comerţ reprezintă priorităţi ale poliţiştii suceveni.

Tocmai de aceea, efective sporite de poliţişti de ordine publică, dar şi poliţişti rutieri, judiciarişti au organizat în perioada 14-16 aprilie acţiuni de control pentru identificarea celor care încalcă legislaţia în domeniu.

Peste 260 de poliţişti au acţionat la nivelul judeţului, desfăşurând 32 de acţiuni de control. Au fost aplicate 282 de sancţiuni contravenţionale din care 36 pentru nereguli de natură economică. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 137.295 lei. De asemenea, au fost confiscate produse din carne şi peşte în valoare de peste 10.000 lei. Totodată, în cadrul acţiunilor au fost constatate şi 15 infracţiuni şi au fost indisponibilizate bunuri în valoare de 13.544 lei.

Polițiștii au intensificat și activităţile de patrulare în trafic pentru identificarea celor care consumă alcool şi conduc vehicule, în special în partea a doua a zilei. Astfel, oamenii legii au descoperit mai mulți soferi care s-au urcat la volan deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice, aceștia alegându-se cu dosare penale, ce urmează să fie soluționate procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.