Pe perioada acestui week-end, conducerea IPJ Suceava a dispus desfăşurarea unor acţiuni cu efective sporite pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului şi pentru descurajarea activităţilor infracţionale.

Acţiunile au vizat toate segmentele de activitate ale poliţiei, siguranţa traficului rutier, siguranţa persoanei, siguranţa patrimonială şi legalitatea actelor de comerţ. Îmbucurător este că, în această perioadă nu s-au înregistrat evenimente rutiere grave, deşi valorile de trafic au crescut datorită turiştilor aflaţi pe raza judeţului dar şi ca urmare a întoarcerii acasă a multor persoane aflate la muncă în străinătate. De asemenea, nu au fost înregistrate fapte grave cu violenţă sau alte infracţiuni de natură a crea o stare de nesiguranţă comunitară.
De asemenea, s-a dispus intensificarea activităţilor investigative şi creşterea prezenţei în teren a efectivelor de poliţie în vederea identificării unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt, dar şi pentru asigurarea materialului probator pentru tragerea acestora la răspundere penală.

Poliţiştii atrag atenţia persoanelor pretabile la săvârşirea de fapte antisociale, că astfel de acţiuni cu efective sporite vor continua şi în perioada următoare, siguranţa comunităţii fiind principala prioritate a Poliţiei Române.

De asemenea, poliţiştii îi asigură pe cetăţeni că acţionează cu profesionalism şi fermitate pentru siguranţa personală şi patrimonială a membrilor comunităţii pe care o deservesc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.