La data de 10.07.2015, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Economice, au organizat şi executat o acţiune pe raza Municipiului Suceava şi a 3 comune arondate acestuia, pe linia valorificării de către producătorii agricoli, persoane fizice, a produselor agricole proprii şi de exercitare a comerţului cu aceste produse.

În cadrul acţiunii au fost verificate 37 persoane fizice, 23 societăţi comerciale, fiind aplicate 33sancţiuni contravenţionale, în valoare de 17.500 lei, totodată au fost confiscate bunuri în valoare de 782 lei.
Astfel a fost identificată o femeie de 50 de ani, din Municipiul Suceava, care în calitate de administrator al unei societăţi ce deţine în incinta unei pieţe agroalimentare din mun. Suceava, un număr de 5 puncte de lucru fără ca acestea să fie declarate la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Suceava, cu scopul de a se sustrage de la efectuarea verificărilor financiare. Susnumitei i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de evaziune fiscală, faptă prev. de art. 9 lit. f din L nr. 241/2005, urmând a se dispune procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.