În perioada 12 – 16 martie, poliţiştii desfăşoară mai multe acţiuni în sistem integrat, fiind vizate diferite segmente ale fenomenului infracţional, un număr sporit de poliţişti acţionând pentru menţinerea climatului de siguranţă civică şi identificarea autorilor de fapte antisociale.

În urma acţiunilor desfăşurate, la nivelul judeţului nu s-au înregistrat în această perioadă persoane decedate sau rănite grav, ca urmare a unor evenimente rutiere sau a unor agresiuni şi nu au fost înregistrate infracţiuni contra patrimoniului cu prejudiciu important.

Prezenţa unui număr sporit de poliţişti în zonele de risc a dus la descurajarea elementului infracţional şi asigurarea unui climat de siguranţă publică.

În zilele de 14 şi 15 martie, peste 600 de poliţişti au desfăşurat 91 de acţiuni, fiind constatate 22 de infracţiuni (6 de natură judiciară, 2 economice, 2 la regimul silvic, 4 la regimul armelor şi muniţiilor, 7 la regimul rutier şi o infracţiune la alte acte normative). Au fost identificaţi şi prinşi 17 infractori. 14 infracţiuni au fost constatate în flagrant.

Au fost confiscate 3 arme neletale şi 40 de bucăţi muniţie aferentă. De asemenea, a fost identificată şi încarcerată în arestul IPJ Suceava o persoană urmărită încă din anul 2012.

În cadrul acţiunilor au fost organizate la nivel judeţean 38 de filtre rutiere, fiind reţinute 9 permise de conducere şi fiind retrase 16 certificate de înmatriculare.

Au fost aplicate 832 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 233.062 lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 190.675 lei.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.