În data de 9 aprilie, polițiștii suceveni au organizat două acțiuni, una pe linia prevenirii și combaterii evaziunii fiscale și a comerțului ilicit și una privind combaterea activităților de contrabandă cu produse accizabile și a schimbului ilegal de valută.

În data de 9 aprilie, Serviciul de Investigare a Fraudelor Suceava, împreună cu o echipă din cadrul Gărzii Financiare Suceava, a organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale şi a comerţului ilicit, în Complexul Comercial Bazar din municipiul Suceava şi în Piaţa Agroalimentară Burdujeni. În cadrul acestora, s-au verificat 14 societăți comerciale, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau familiale. Au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 21 mii lei, în baza Legii nr. 12/1990. De asemenea, s-au confiscat bunuri în valoare de 2.800 lei, constând în produse industriale, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, cafea și țigări.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale şi Contrabandă au organizat si executat o acţiune pe raza municipiului Suceava, privind combaterea activităţilor de contrabandă cu produse accizabile şi a schimbului ilegal de valută. Astfel, au fost verificate 42 societăți comerciale, întreprinderi individuale/familiale și persoane fizice autorizate. Au fost aplicate 20 sancțiuni, în valoare de 14 mii de lei, în baza Legii nr. 12/1990 și s-au confiscat bunuri în valoare totală de 1500 de lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.