Autoritățile din Vatra Dornei au continuat acțiunea de dezinfecție a scărilor de bloc și de completare a dispenserelor de la intrări, dar și de dezinfecție a străzilor din municipiu.

„Continuăm acțiune de spălare și dezinfectare a străzilor din municipiul Vatra Dornei cu soluție pe bază de clor. Am continuat acțiunea de dezinfecție a tuturor scărilor de bloc din municipiul Vatra Dornei, mai exact 215 scări de bloc, continuăm cu completarea dispenserelor pentru dezinfectant pentru mâni în fiecare scară de bloc. Pe această cale aș vrea să mulțumesc președinților de asociații de locatari care ne-au ajutat în programarea acțiunii, dar cel mai important, aș vrea să mulțumesc dornenilor pentru faptul că au înțeles și au respectat măsurile luate de către autorități, iar acesta este motivul principal pentru care la Vatra Dornei numărul îmbolnăviri este unul foarte mic”, a transmis viceprimarul Marius Rîpan.

Trebuie precizat că autorităţile din municipiul Vatra Dornei au luat măsuri pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus, încă de la sfârșitul lunii martie, când străzile au fost stropite cu o soluţie pe bază de clor, pentru dezinfectarea acestora, apoi s-a trecut la dezinfecția scărilor de bloc și montarea de dispozitive umplute cu gel antibacterian.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.