Inspectorul șef al Inspectoratului Școlar Județean Suceava, Gheorghe Lazăr, a explicat care sunt prioritățile instituției pe care o conduce, pentru următoarele luni.

Astfel că, după ce a precizat că nu s-a făcut o analiză atentă a examenului de bacalaureat și că nu dorește să comenteze în niciun fel rata de promovabilitate sau procentele obținute în acest an la examenul de maturitate, Lazăr a trecut direct la a ne spune care sunt prioritățile Inspectoratului Școlar Județean Suceava.

Cât despre ce urmează să se întâmple pe parcursul vacanței de vară a elevilor, Lazăr a explicat că principala prioritate va fi, anul acesta, rezolvarea problemelor cu grupurile sanitare. Adică va încerca, alături de primarii din județ, să construiască toalete civilizate pentru elevi. Cu toate acestea, putem spune că inspectorul șef și-a lăsat o portiță de scăpare, explicând faptul că sunt mai mulți factori implicați, cum ar fi apa curentă, canalizarea și altele.

Una peste alta, l-ati auzit și dumneavoastră pe inspectorul șef al Inspectoratului Școlar Judetean. Prioritatea o reprezintă deschiderea noului an școlar în condiții bune.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.