Instituția Prefectului județului Suceava a informat că astăzi, 27 noiembrie activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor este suspendată. Persoanele care au avut programări pentru datele de 26 şi 27 noiembrie 2020, vor fi reprogramate la o dată ulterioară. Reluarea activităţii se va aduce la cunoștinţă publică în termen util, prin intermediul site-ului Instituției Prefectului- Județul Suceava- www.sv.prefectura.mai.gov.ro

Reamintim că procurorii DNA au dispus efectuarea a 67 de percheziții joi dimineață în București și în județele Suceava, Bistrița – Năsăud, Botoșani, Neamț și Bacău, în trei cauze cu infracţiuni de corupție, spălarea banilor și constituirea unui grup infracțional organizat, a anunțat DNA într-un comunicat de presă.

Procurorii au suspiciuni că mai multe permise de conducere și înmatriculări au fost date în mod fraudulos, în acest sens fiind efectuate percheziții fiind efectuate și la mai multe instituții publice precum Serviciul Judetean Anticorupție Suceava, Direcția de Permise Auto și sediile RAR în mai multe localități.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări în trei cauze penale ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupție, de spălare a banilor și de constituire a unui grup infracţional organizat, presupus săvârşite în perioada 2018-2020.

În cursul zilei de 26 noiembrie 2020, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 67 de locații situate pe raza municipiului București și a județelor: Suceava, Bistrița – Năsăud, Botoșani, Neamț și Bacău, din care nouă sunt instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale”, precizează procurorii DNA în comunicatul de presă.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție și a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.