În perioada 19-21 octombrie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava va asigura măsurile de ordine în vederea desfăşurării în condiții de siguranță a următoarelor manifestări:

– Târgul de Toamnă “Produs în Bucovina”, (Mun.Suceava);
– “Festivalul –Concurs județean de Etnografie și Folclor cu Tezaur Valah”, (Mun.Suceava);
– Evenimentul “Oktoberfest”, (Mun.Suceava);
– Expoziția de vehicule istorice “Retro Parada Toamnei”, (Mun.Rădăuți);
– Meciul de handbal dintre C.S.Universitar din Suceava – A.H.C. Dobrogea sud Constanța (sala de sport L.P.S. din mun. Suceava) și meciurile de fotbal din ligile a III-a și a V-a dintre echipele A.C.S. Foresta Suceava– S.C. Oțelul Galați, A.S. Amatorii Rarău –A.S. Moldova Drăgușeni, C.S.M. Bucovina Rădăuți– Ceahlăul Piatra Neamț, A.C.S. Șomuz Fălticeni – C.S.M. Pașcani, Vicov Bukovina –Futsal Club Dunărea Călărași, A.S. Minerul Iacobeni – A.S. Avântul Frasin, A.S.Concordia Grămești – A.S. Locomotiva Dornești.
În vederea prevenirii unor incidente nedorite, Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava recomandă participanților la manifestări să respecte precizările organizatorilor și ale jandarmilor, să evite implicarea în conflicte de orice natură și să aibă un comportament decent, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite ajutorul forțelor de ordine.
Totodată, jandarmii vor acţiona zilnic în cadrul dispozitivelor de menţinere a ordinii publice organizate în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava în localităţile în care funcţionează structuri de jandarmerie, iar efectivele posturilor de jandarmi montane (Vatra Dornei, Broşteni, Câmpulung Moldovenesc, Suceviţa, Frasin şi Gura Humorului) vor desfăşura activităţi preventive pe traseele turistice şi în staţiunile montane de interes naţional, pentru menţinerea unui climat de linişte, prevenirea şi combaterea infracţiunilor, respectarea legislaţiei privind organizarea activităţilor de picnic, a normelor de mediu şi a celor privind ariile şi rezervaţiile naturale protejate, precum şi pentru informarea şi acordarea de sprijin turiştilor aflaţi pe traseele montane.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.