Sfârșitul de săptămână este mereu un motiv de bucurie pentru prichindei, mai ales dacă își petrec timpul la Iulius Mall Suceava.

Atelier de creație și activități care le dezvoltă imaginația sunt propunerile pentru cei mici, în timp ce iubitorii mișcărilor ritmate sunt așteptați la noi lecții de dans gratuite.

După o săptămână de școală, în week-end, copiii sunt așteptați la distracție în Iulius Mall Suceava. Sâmbătă, 20 februarie, de la ora 14:00, în zona Kidsland, cei mici sunt invitați să își pună în valoare imaginația și îndemânarea. Alături de profesioniștii Creativ & Deco, prichindeii vor crea semne pentru decorarea mânerului de la ușă. Materialele sunt puse la dispoziția micilor artiști de Iulius Mall Suceava, iar etapele realizării lor vor fi învățate sub îndrumarea specialiștilor, îmbinând tehnici variate. La final, participanții vor putea lua semnele acasă, pentru a da personalitate ușii camerei lor.

Tot sâmbătă, de la ora 16:00, voia bună continuă la activitățile de recreere din zona Kidsland. Năzdrăvanii vor desena, vor îmbina culori și vor decupa figurine, petrecând timpul alături de clovnul Bobo și de prieteni, într-o manieră recreativă și educativă. Și pentru că la Iulius Mall distracția este mereu prezentă, îndrăgitul personaj le va oferi participanților invitații la patinoar.

Seara zilei de sâmbătă este dedicată dansului. De la ora 18:00, antrenorii Salsa Family vor lansa invitații ritmate celor prezenți în mall. Ringul de dans de la parter va fi deschis tuturor doritorilor, indiferent de vârstă și de experiență, aceștia putând învăța pași de salsa, merengue și bachata.

Cei care apreciază talentul la pictură și vor să îi încurajeze pe tineri, pot admira lucrările elevilor din cadrul Liceului Teoretic Filadelfia din Suceava, expuse până pe 22 februarie, în zona magazinului CCC.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.