Un nou spectacol de teatru va avea loc la Casa de Cultură „Platon Pardău” din Vatra Dornei, luni, 3 iulie 2017, de la ora 19:00.

Este vorba despre cea mai jucată comedie a momentului, „Amanta”, în regia lui Armand Calinovici, o adaptare după celebra lucrare „Încurcă lumea” de A.D. Hertz și în a cărei distribuție îi veți regăsi pe marii actori Ileana Olteanu / Eugenia Șerban (Olga), Magda Catone / Monica Davidescu (Didina Strâmbuleanu), Ovidiu  Cuncea (Bungrăzescu Traian), Dorin Andone / Gavril Pătru (Matei Pintenaru) și Armand Calotă (Emil Strâmbuleanu).
SINOPSIS: Acţiunea se desfăşoară la începutul secolului XX. În zori, avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarce acasă cu o trăsură….Uuups….Didina nu doarme. E furioasă! Câţi bărbați nu au pregătit o minciună când au lipsit o noapte din patul conjugal, pentru a o folosi în faţa nevestei răvăşite?! Dar ce faci atunci când minciuna, o invenţie de moment folosită de avocat, se transformă în realitate şi te trezeşti cu amanta în propria casă! Hai, să vedem pe unde scoţi cămaşa, când în familie cumnatul e… procuror! Oare cum va ieși din acest coșmar conjugal avocatul infidel?
Biletele au fost puse în vânzare la Casa de Cultură din Vatra Dornei şi pot fi achiziţionate la preţul de 50 lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.