Luna octombrie 2018 este plină de evenimente la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava: o premieră, spectacole proprii și invitate pentru multiple categorii de public, dezbateri și concerte.

În tot acest timp, actorii suceveni arată lumii 6 spectacole, în 4 turnee, cu participare la festivaluri internaționale de teatru, unul din ele în afara granițelor țării.

1.) Turneu la Chișinău, Rep. Moldova – 3 – 6 octombrie participare la FESTIS, ed. a III-a – Festivalul Internațional de Teatru „10×10=100 ani: De la național la universal”- proiect în cadrul programului CENTENAR inițiat de ICR Chișinău, organizat de Teatrul Național Satiricus I.L.Caragiale Chișinău.

  • 4 octombrie, ora 19:30 – Proștii sub clar de lună, de Teodor Mazilu, regia Anca Bradu
  • 5 octombrie, ora 17:30 – Kebab, de Gianina Cărbunariu, regia Daniel Iordan

2.) Turneu la Iași – participare la FITPTI – Festivalul Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași, ed. a XI-a, organizat de Teatrul Luceafărul Iași.

  • 7 octombrie, ora 18:00/ 20:00- Pisici, un spetacol concert de Bobo Burlăcianu
  • 7 octombrie, ora 19:00 – Mimesis – performance în Palas Mall

3.) Turneu la București –15 -17 octombrie–participare la FEST(in) pe Bulevard, festival internațional de teatru organizat de Primăria Capitalei și Teatrul Nottara.

  • 16 octombrie, ora 19:00 – 3 Surori, de A. Cehov, regia Catinca Drăgănescu, o producție Asociația Punctart și TMMVS (spectacol susținut în Sala mare a Teatrului ODEON)

4.) Turneu laSfântu Gheorghe – 17- 19 octombrie –participare la Festivalul Naţional D-BUTAN-T, dedicat tinerilor scenografi.

  • 18 octombrie, ora 19:00 – Sub Apă,de Ella Carmen Greenhill, regia Sebastian Marina

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.