Actorul Mugur Mihăescu i-a transmis preşedintelui Iohannis un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care critică decizia acestuia de a susţine organizarea alegerilor parlamentare în decembrie, afirmând că prin deciziile restrictive impuse, mai multe milioane de români vor fi afectaţi.

„Domnule preşedinte îmi dă cu minus. Sunt câteva milioane de oameni cărora le cereţi să se sacrifice, care nu vor mai avea locuri de muncă, nu vor mai avea bani, vor avea copii făcuţi ţăndări de la şcolile on-line în care nu există internet, în care profesoarele sunt înjurate şi făcute hoaşte bătrâne pe grupurile alea. Şi s-ar putea ca la alegeri să aibă altă opţiune. Aşa că sfatul meu, dacă vreţi să le câştigaţi, gândiţi-vă de două ori dacă vreţi să le organizaţi acum. Eu vă doresc multă sănătate şi îmi pare rău că nu vă cheamă Johanson, nu Iohannis, că e mai suedez şi poate ar trebui să aplicăm modelul ăla. Multă baftă la alegeri”, i-a transmis Mihăescu lui Iohannis prin intermediul unei filmări.

Actorul a spus în mod ironic că înţelege motivele pentru care Guvernul a luat deciziile restrictive privind limitarea răspândirii coronavirusului:

„Am ascultat cu mare interes declaraţia dumneavoastră de la Cotroceni din seara aceasta şi ca orice cetăţean responsabil sunt de acord. Da, trebuie să închidem HoReCa, teatre şcoli, sportul, pentru ca în decembrie să putem avea alegeri. Apoi, le vom deschide din nou înainte de alegeri. Vom avea alegerile, apoi, ca de obicei, chefuri spontane ale alegătorilor, pe care nu putem să-I oprim să sărbătorească victoria, nu-I aşa, se vor face în cel puţin 3.300 de localităţi cum s-au făcut la alegerile trecute. Şi ne vom infecta iar şi vom închide iar HoReCa, teatre, şcoli, sportul”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.