Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a fost invitat la interviurile DCnews si a vorbit despre acuzatiile de trafic de influenta facute de Victor Ponta la adresa lui Klaus Iohannis.

Predoiu susține că Victor Ponta se erijează acum în apărătorul pădurilor, deși avea toate pârghiile necesare,ca premier, pentru a o opri această situație. De asemenea, Predoiu declară că un coleg al premierului Ponta a spune că actualul prim-ministru, a făcut, ca deputat, un amendament prin care se favorizau defrisarile ilegale.
„Ponta se erijeaza acum in aparator al padurilor, dar a facut un amendament in calitate de deputat care favoriza defrisarile, dansul controland prin socrul domniei sale Romsilva. Azi vine fara nicun fel de jena sa pretinda contrariul. Socrul domniei sale e implicat in probleme legate de defrisari. Ca premier avea parghiile necesare sa nu se ajunga la aceasta situatie. Un coelg al domniei sale spune ca domnul ponta ca deputat a facut un amendament prin care se favorizau defrisarile ilegale” , a declarat Catalin Predoiu la DCnews.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.