Guvernul condus de premierul Victor Ponta, este acuzat de presedintele Organizatiei Judetene Suceava a PNL, senatorul Gheorghe Flutur, ca a abandonat mai multe investitii importante din judetul Suceava pentru prevenirea inundatiilor.

Senatorul liberal de Suceava s-a adresat plenului Senatului atragand atentia asupra masurilor urgente pe care trebuie Guvernul trebuie sa le ia pentru prevenirea si combaterea efectelor inundatiilor in judetul Suceava si in tara. Romania s-a confruntat cu grave inundatii,in ultimii ani, viiturile produse pe cursurile de apa interioare afectand toate judetele tarii a tinut sa-i atentioneze pe guvernanti senatorul Flutur.
”Au fost inundate localitati, zeci de persoane au decedat, iar alte zeci de mii au fost evacuate. Au fost distruse sau grav avariate case si anexe gospodaresti, precum si obiective social – economice. Printre lucrarile de infrastructura afectate se numara drumuri nationale, judetene si comunale, cale ferata, poduri si podete si constructii hidrotehnice cu rol de gospodarire a resurselor de apa si de aparare impotriva inundatiilor. Valoarea totala a pagubelor depaseste 5 miliarde lei, numai pe cursurile de apa interioare”, a conchis presedintele Organizatiei Judetene Suceava a PNL, senatorul Gheorghe Flutur.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.