La inițiativa tinerei mămici Andreea Huțuleac, din Suceava, pe data de 1 iunie, sunteți invitați să donați sânge pentru copiii aflați în spitale, în cadrul campaniei „Adevăratele Bucurii ale vieții”. Scopul acestei acțiuni este acela de a strânge o cantitate cât mai mare de sânge pentru copilașii aflați în suferință, pe paturile de spital, chiar de ziua lor. Iată ce ne transmite organizatoarea evenimentului în descrierea acestei inițiative „Copiii se nasc inocenți, buni și mărinimoși! Cu toții ne dorim să fim din nou copii de aceea, vă propun să fim măcar buni! De ziua copilului, m-am gândit să nu le mai oferim daruri ce pot fi cumpărate, ci o șansă la viață. De aceea vă invit pe 01.06.2018, la Centrul de Transfuzie Sanguina Suceava, (dacă nu ai drum la Suceava, o poți face și în orașul tău), pentru a le oferi din ceea ce ne-a dat Dumnezeu și celor mai puțin norocoși. Astfel, la ora 10:00, după micul dejun, cu minim 55 de kg la purtător, sănătoși și cu intenții bune, propun să ne adunăm, să ne cunoaștem și să ajutam, donând 450ml de sânge pentru copiii din spitale. Mulțumesc anticipat!”

De asemenea, autoarea inițiativei propune ca bonurile primite pentru sângele donat, să fie donate mai departe, la rândul lor, către Crucea Roșie Suceava, organizație care va avea un reprezentat prezent la această acțiune, cu scopul de a achiziționa diverse bunuri pentru copiii cu o situație materială precară.

Detalii despre eveniment puteți obține de pe pagina de facebook a evenimentului accesibila pe https://www.facebook.com/events/1016431911870711/?active_tab=about sau pe pagina de facebook a inițiatoarei https://www.facebook.com/andreea.bejinariu.75

Andreea Huțuleac

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.