Adjunctul Inspectoratului Școlar Județean Suceava, Cristian Cuciurean, și-a înaintat demisia vineri, 31 ianuarie, în jurul orei 15:00, deși ar fi putut ocupa această funcție până în luna iunie a acestui an, când i-ar fi expirat mandatul.

Contact telefonic, acesta a precizat că și-a dat demisia din motive personale, urmând a se întoarce la Colegiul Silvic Bucovina din Câmpulung Moldovenesc.

Inspectorul general Grigore Bocanci a transmis că nu are încă un nume pentru înlocuirea lui Cristian Cuciurean.

Cuciurean a îndeplinit în perioada 2011-2012 funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Suceava, ocupându-se cu managementul, coordonarea, organizarea, inspecţia și monitorizarea reţelei şcolare în judeţ, iar în 2012 a fost numit inspector general. În 2015 a început al doilea mandat în funcția de inspector școlar general adjunct în conducerea instituției sucevene. În toată această perioada a mai îndeplinit funcția de inspector general pentru scurte perioade de timp.

De asemenea, a ocupat în perioada 2010-2011 funcția de director al Colegiului Silvic Bucovina din Câmpulung Moldovenesc, iar în perioada 2012-2015 se poate lăuda cu o activitate intensă de coordonare a unor programe cu finanțare europeană desfășurate la unitatea de învățământ din Câmpulung Moldovenesc.

De la instalarea guvernului PNL au avut loc schimbări la vîrful Inspectoratului Şcolar Suceava. Grigore Bocanci a înlocuit-o pe Gabriela Mihai, iar Ioan Puiu i-a luat locul Alexandrei Chirilă, care era unul din cei doi adjuncţi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.