Cum sărbătorile de iarnă sunt la mai puțin de 50 de zile depărtare, administrația locală a ajuns la ultima sută de metri cu pregătirile pentru acestea.

Astfel, căsuțele cu care ne-am obișnuit deja, au început să fie vizibile pe pietonala din centrul Sucevei, vestind un târg de Crăciun care va fi organizat și deschis încă de la 1 decembrie. „La fiecare 1 decembrie ne dorim să deschidem Târgul de Crăciun, să dăm posibilitatea sucevenilor să se bucure de produse tradiționale”, a declarat primarul.

Pe de altă parte, nota mai puțin veselă este aceea că ne vom bucura de aceleași ornamente de Crăciun, cu care administația locală ne-a obișnuit deja de aproximativ cinci ani. Nici bradul de Crăciun nu va primi vreo îmbunătățire, pentru că nu-i așa, tot brad de Crăciun rămâne. Se pare că de data aceasta, Consiliul Local ar fi de vină pentru că nu a aprobat un buget mai mare pentru aceaste sărbători. Se pare că edilul a reușit să storacă ceva bani pentru a cumpăra câteva ornamente pentru bulevardul George Enescu, bulevard care anul trecut a fost trecut cu vederea de administrație.

„Este păcat că se politizează lucrurile, ne-am fi dorit ca în acest an să schimbăm ornamentele de la brad, pentru că ele au o vechime de peste 5 ani. Așa cum se știe, domnii consilieri locali nu au aprobat această propunere a mea. Sigur, din sumele pe care le-am mai avut, din obiectele din inventar rămase de la execuțiile de la începutul anului, am putut să mai cumpăr câteva ornamente pentru bulevardul George Enescu”, se plânge primarul.

Desigur, ca în orice problemă, fiecare are povestea lui, însă noi, sucevenii de rând, nu vom avea un oraș prea frumos de sărbători, ba mai mult, vom avea ornamente la mâna a cincea, care nu stiu cum vor avantaja străzile Sucevei.

Sperăm totuși, că vorbele președintelui de Consiliu Județean, Cătălin Nechifor, cum că Suceava este un oraș neorganizat și neglijat, nu se vor adeveri în totalitate, pentru că, dacă e adevărat, nu ne așteaptă sărbători prea plăcute.

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.