Marți, 6 aprilie, la ora 15:20,  lucrătorii de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică Vatra Dornei, în cadrul planului de acțiune pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-COV2 au procedat la verificarea restaurantului „Casa Dorneană” din municipiul Vatra Dornei, ocazie cu au constatat faptul că în interiorul localului se aflau două persoane care consumau produse alimentare și băuturi alcoolice/nealcoolice, nerespectând astfel Hotărârea nr. 100/05.04.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava.  

Începând cu 06.04.2021, ora 00:00, prin Hotărârea nr. 100/05.04.2021 s-a dispus pentru municipiul Vatra Dornei, pentru o perioadă de 14 zile, interzicerea activității cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, de comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor.

În cauză administratorul societății comerciale, respectiv A. Ioan, de 41 ani, a fost sancţionat contravenţional conform art. 66,  lit. b din Legea nr. 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor referitoare la suspendarea temporară a activității economice în interiorul localului, urmând a fi informat D.S.P. Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.