Joi, 12 septembrie, în jurul orei 11:50, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de dispeceratul unei firme de pază cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a sustras mai multe bunuri din incinta unui magazin situat pe strada Zorilor.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în interiorul magazinului, a fost identificat B. N. de 16 ani, din comuna Ipoteşti, ca fiind cel care a sustras mai multe bunuri. Cel în cauză a intrat în interiorul magazinului, de unde a luat mai multe bunuri alimentare și nealimentare şi le-a ascuns în buzunarele hanoracului cu care era îmbrăcat, după care a ieşit pe la casa de marcat a magazinului fără a le achita, fiind oprit imediat de către un angajat al magazinului.

Fapta comisă a fost surprinsă de camerele de supraveghere montate în interiorul magazinului, totodată acesta recunoscând fapta comisă.

Bunurile în cauză au fost găsite asupra autorului, iar valoarea prejudiciului a fost recuperată de către angajaţii magazinului până la sosirea organelor de poliţie la faţa locului.

Reprezentanții  magazinului  nu se constituie parte civilă în procesul penal.

S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „furt”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.