Duminică, 15 noiembrie, la ora 12:33, lucrătorii Poliției orașului Broșteni au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un localnic, despre faptul că pe strada Bistriței din localitate, în zona Primăriei se află un minor căzut de pe ATV și acuză dureri.

La fața locului pe acostamentul din partea dreaptă a străzii Bistriței a sensului de mers spre intersecția cu str. Neagra, a fost identificat un minor ce era în poziție culcat și acuza dureri la nivelul brațului stâng, iar lângă acesta un grup de persoane împreună cu apelantul, și un ATV la câțiva metri distanță ce prezenta avarii la nivelul pivotului de la roata dreapta față. În urma verificărilor efectuate la fața locului rezultă că, minorul are 16 ani și este din comuna Ostra, care a plecat din localitatea de domiciliu conducând un ATV neînregistrat ce aparține părinților acestuia, iar când a ajuns în orașul Broșteni a pierdut controlul acestuia și a căzut pe strada Bistriței unde s-a lovit la antebrațul stâng. La fața locului a intervenit și un echipaj al ambulanței care a transportat minorul la UPU Vatra Dornei.

Minorul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.       

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de:  „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „Conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „Vătămarea corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.