Începând cu 9 ianuarie orașul Gura Humorului intră ofical pe lista adreselor recomandate iubitorilor sporturilor de iarnă, odată cu deschiderea pîrtiei Șoimul I (pentru avansați) care, alăturându-se pârtiei Șoimul II (pentru începători) și piscinei acoperite, va completa oferta stațiunii deja cunoscute.

Din anii anteriori știm că toți cei care răspund de calitatea pârtiilor sunt profesioniști și că își dau tot interesul pentru întreținerea condițiilor optime necesare desfășurării activității dumneavoastră, atât pe suprafața pârtiei cât și la dotările de la baza ei. Cum peisajul oferit de stațiune este minunat iar posibilitățile de a servi masa sunt mai mult decât suficiente, singura problemă pe care o prevedem este cea a găsirii unui spațiu de cazare deoarece foarte mulți turiști aleg Gura Humorului pentru vacanțe sau minivacanțe în acest sezon. Vă sfătuim să vă aranjați din timp cazarea, mai ales dacă intenționați să stați mai multe zile.
Bază foarte bună pentru vizitarea mânăstirilor și a zonei înconjurătoare, care prezintă iarna frumuseți unice, Gura Humorului devine pe an ce trece un adevărat oraș-stațiune care contestă supremația celor de pe Valea Prahovei oferind o mai bună relație preț-calitate și un mult mai divers meniu al restaurantelor care, aici, pregătesc specialități bucovinene.
Vă dorim tuturor acelora care iubesc sporturile de iarnă, momente minunate la Gura Humorului!
ski1

ski2

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.