Municipiul Câmpulung Moldovenesc nu mai este orașul în care „străzile miroseau a flori”, spun cei care trăiesc aici.

adrian casvan, pmp campulung suceava

Tot ei spun că, un oraș precum Câmpulung Moldovenesc merită și poate oferi mai mult decât încearcă astăzi autoritățile locale să dovedească. Astfel, pentru a schimba fața acestui municipiu, ar fi nevoie de o altă persoană care să pună pe primul loc, binele cetățenilor. Adrian Cașvan are 34 de ani, este căsătorit și are un copil, și, deși, viața i-a oferit șansa de a rămâne într-o țară în care poți avea un trai mai bun, Adrian a refuzat să rămână acolo. Chiar dacă a reușit să-și deschidă  propria afacere în Italia, respectiv o firmă de construcţii, în anul 2006, acesta răspunde pozitiv unei provocări şi acceptă preluarea unei lucrări în domeniul construcţiilor, în Câmpulung. În anul 2011, participă la o serie de interviuri pentru ocuparea unui post de conducere  a unui punct de lucru în cadrul unei companii multinaţionale, nouă în România la acea vreme. A fost angajat în momentul respectiv pe post de şef punct de lucru, dovedind în timp reale calităţi de lider care s-au concretizat prin formarea unei echipe pe care o conduce şi în prezent. Astăzi, candidează la funcția de primar al acestui municipiu, tocmai pentru a-și arăta dragostea pentru oamenii locului.

„Sunt legat sufletește de aceste meleaguri și n-aș putea să mă mut în altă parte. Deși, la 20 de ani m-am hotărât să plec de acasă, în dorința de a mă realiza pe plan profesional, și deși, o perioadă de timp am avut ocazia să văd și cum se trăiește în altă țară, rădăcinile m-au chemat acasă. Știu că nu e ușor să trăiești în Câmpulung, iar viața mi-a demonstrat acest lucru. Am început de la muncitor necalificat și am ajuns șef de stație la o multinațională. Pentru că știu că, oamenii de aici își doresc să simtă schimbarea în viețile lor, nu doar în declarațiile politice, am considerat că e timpul să ne implicăm fiecare dintre noi”, a declarat pentru SuceavaLive, Adrian Cașvan, candidatul PMP la Primăria Câmpulung Moldovenesc.

Tânărul a acceptat să se înscrie în Partidul Mișcarea Populară, pentru că, spune el, acest partid se remarcă prin faptul că, are oameni valoroși, iar mulți dintre ei nu au mai făcut politică, ceea ce reprezintă un avantaj în comparație cu partidele mari care scot în față aceiași politicieni.

„Aici, ideile noastre sunt luate în considerare. Noi n-am vrut să mergem la alte partide, să lipim afișe și să fie scoși în față tot aceleași persoane pe care le vedem de atâția ani. Nivelul de trai al câmpulungenilor reprezintă pentru mine o prioritate. Am proiecte concrete pe care le voi propune celor din municipiul Câmpulung Moldovenesc, însă nu am promisiuni electorale, că de astea ne-am săturat toți. Toate proiectele mele vor deveni viabile, cu ajutorul echipei care mă susține. Cred cu tărie că, nu poți realiza nimic singur, ci doar cu ajutorul unor oameni profesioniști care să îți fie alături”, a mai subliniat Adrian Cașvan.

Ioan Bogdan Codreanu, alături de Adrian Cajvan

Ioan Bogdan Codreanu și Adrian Cașvan

Ioan Bogdan Codreanu, unul dintre cei mai apreciați primari din județ, și nu numai, este convins că, Adrian Cașvan, candidatul PMP la Primăria Câmpulung Moldovenesc, va reuși, prin proiectele sale, să le dovedească câmpulungenilor că, mai există și persoane care pun faptele pe primul loc, și nu vorbele.

„Sunt primar și știu ce înseamnă acest lucru: muncă, perseverență și niște oameni valoroși pe care trebuie să îi ai mereu alături. Adrian a demonstrat că, poate realiza  multe, chiar dacă viața i-a mai pus și piedici.  Așa cum nu s-a lăsat atunci, la fel de ambițios trebuie să fie și după ce ajunge la Primăria Câmpulung Moldovenesc. Oamenii, în mod sigur îi vor fi alături, pentru că, el se va remarca prin fapte, și nu printr-un ton autoritar, dând impresia că le știe pe toate. Sunt sigur că, Dumnezeu îl va ajuta să își îndeplinească visul de a le reda câmpulungenilor speranța că se poate și altfel”, a declarat pentru SuceavaLive, Ioan Bogdan Codreanu, candidatul PMP, la Consiliul Județean Suceava.

Adrian Cașvan, urmează să își prezinte atât echipa care îl susține la alegerile din vară, cât și programul electoral pe care l-a pregătit.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.