Fostul premier Adrian Năstase critică dur demersul unui ministru din Guvernul Dacian Cioloș. – See more at: http://www.dcnews.ro/adrian-nastase-critica-un-ministru-minunat-poate-parea-amuzant-dar_496799.html#sthash.Ce8HRsOS.dpuf

„De curând, un secretar de stat din guvernul tehnocrat, conștient de faptul că, în actualul executiv, nu se iau decizii importante, a solicitat ca stenogramele ședințelor de Guvern să fie publicate. Minunat. Am fi aflat despre discuțiile din guvern– spre exemplu, cine s-a opus propunerii de abrogare, prin ordonanța de urgență a literei f) din articolul 96. Probabil că reprezentantul guvernului a constatat că stenogramele ședințelor guvernului american, ale guvernului rus, ale guvernului german, ale guvernului ungar sunt publice și nu a dorit ca România să rămână mai prejos… Poate părea amuzant dar este, de fapt, simplu – diminuarea suveranității face ca România să nu mai aibă secrete de protejat”, a scris Adrian Năstase, pe blogul său.
Cu privire la discuțiile din Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Social și la declarațiile secretarului Mihai Lisețchi că Guvernul și ministerele ar trebui să fie un exemplu de transparență, Adrian Năstase a conchis „Genial…”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.