Adrian Năstase, fost premier PSD al României și fost președinte al social-democraților, a afirmat că pentru electoratul PSD nu este specifică ieșirea la miting.

”PSD e precum o apă în care nu te scalzi de două ori, pentru că ea se schimbă.

PSD în momentul de față e blocat între speranța pe care a generat-o la alegeri și tensiunile actuale, pe care nu știe să le depășeacă. Are adversari importanți: președintele Iohannis care se bate pentru a pregăti al doilea mandat și e bătălia cu ce ar trebui să însemne efortul de a pune între un echilibru solid cu speranțele sociale cu realitățile economice.

Trebuie consultări între Guvern și Banca Națională”, a spus Adrian Năstase.

Mai mult,referitor la achiziționarea rachetelor Patriot, fostul premier este de părere că: ”Degeaba se achiziționează în prezent aceste rachete Patriot. Ele nu ne vor ajuta să îi învingem pe ruși în vreun fel. S-a renunțat prea ușor la legea offsetului. E un reproș și către Guvern, și către factorul politic, și către președinte.

Chiar dacă vom cumpăra încă 200 de sisteme de baterii, România va continua să fie controlată de o anumită geografie. Rusia este vecinul nostru. Cei care îmi reproșează că sunt omul rușilor le spun că așa de om al rușilor sunt că am băgat România în UE și NATO”, a spus Năstase.

Nu în ultimul rând, Adrian Năstase a lansat un atac acid și la adresa electoratului PSD, despre care susține că ”face parte din acea parte tăcută, nu e specifică ieșirea la miting”.

”Eu țin foarte mult la Codrin Ștefănescu, a fost unul din puținii oameni din PSD care a venit la Jilava să mă vadă, dar nu cred că are dreptate cu mitingurile. Electoratul PSD face parte din acea parte tăcută, nu e specifică ieșirea la miting, cu bicicletele sau cu câinele la plimbare duminica, nu cred că e o soluție foarte bună.

Nu cred că în felul acesta ar trebui să acționeze PSD.

Le recomand colegilor mei să facă moțiuni de cenzură.

Băieți, sfaturi există! Lăsați povestea cu mitingurile, puneți mâna pe carte și apoi eu cred că lucrurile vor merge. Oamenii sunt nervoși în PSD pentru că nu văd fermitate”, a mai spus Năstase.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.