În contextul în care PSD, PNL și UDMR poartă negocieri pentru formarea noului Guvern, fostul premier Adrian Năstase susține că intrarea PSD la guvernare reprezintă o mare responsabilitate, având în vedere criza prin care trece țara.

Pentru multi membri PSD, intrarea la guvernare inseamna un mare semn de intrebare. Este adevarat, existenta mai multor crize cumulate precum si configuratia actuala a parlamentului nu ofera multe solutii.

Decizia liderilor partidului presupune o mare responsabilitate. M-as bucura ca decizia ce va fi luata sa se bazeze pe o analiza tip SWOT – examinarea punctelor tari, a punctelor slabe, a oportunitatilor si a riscurilor pe care le presupune intrarea la guvernare in aceasta perioada”, a spus Adrian Năstase, pe blogul său personal.

Președintele PNL, Florin Cîțu, a declarat luni, înaintea unei noi runde de negocieri cu social democrații, că soluția cea mai bună pentru români, în acest moment, este formarea unui Guvern alături de PSD cât mai repede posibil. Potrivit premierului interimar, partidul pe care îl conduce face „un compromis major” că negociază cu PSD pentru formarea unui parteneriat de guvernare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.