Edilul din Siret, Adrian Popoiu, și-a anunțat candidatura la alegerile locale din vara acestui an pentru un nou mandat de primar.

Îmi anunţ candidatura, oferind siretenilor 12 proiecte câştigate, care însumează 20 de obiective de investiţii (numai pe fonduri europene sunt aprobate peste 26 milioane de euro). Nu vin în faţa dumneavoastră doar cu propuneri, nu vin doar cu promisiuni. Din contră, oferta mea electorală se bazează pe contracte de finanţare deja semnate şi, în unele cazuri, lucrări începute. În mandatul 2020 – 2024 îmi propun să finalizez cu succes toate aceste proiecte şi să pregătesc altele noi pentru exerciţiul financiar european 2021 – 2027.

Chiar dacă este prea devreme, calendarul alegerilor locale nefiind anunţat, chiar dacă avem foarte mult de lucru din cauza numărului mare de proiecte aflate în implementare (în faza de lucrări sau faza de licitaţii), îmi anunţ candidatura pentru funcţia de primar al oraşului Şiret la alegerile locale, ce vor avea loc în acest an. Fac acest anunţ deoarece, la Siret, campania electorală a fost deja deschisă”, a anunțat Adrian Popoiu.

Potrivit acestuia, candidatura a fost validată în aceste zile şi de conducerea judeţeană a PNL, în urma unui sondaj de opinie realizat la nivelul oraşului Siret.

„Sondajul de opinie a confirmat că şi la Siret se respectă trendul naţional, PNL fiind principală forţa politică. Vă mulţumesc pentru această încredere. De asemenea, mă bucur de susţinerea necondiţionată a preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, dl Gheorghe Flutur, a parlamentarilor PNL din judeţul Suceava şi de susţinerea colegilor liberali sireteni.

Ceea ce mă califică pentru această candidatură sunt în primul rând proiectele CÂŞTIGATE, mai ales pe fonduri europene. Unele proiecte sunt deja în faza de lucrări, altele în faza de licitaţie, iar un proiect este încă în faza de evaluare. Valoarea totală a acestor proiecte este de peste 26 milioane de euro. La acestea se adăugă proiectele de infrastructură finanţate prin GAL, PNDL şi ANL”, a transmis edilul din Siret.

Cele 12 proiecte însumează 20 de obiective de investiţii care constau în: infrastructura rutieră (drumuri, piste pentru biciclişti, trotuare), parcuri (spaţii verzi şi locuri de joacă), clădiri educaţionale (grădiniţă, ateliere, laboratoare etc.) şi de sănătate (extindere ambulatoriu), locuinţe sociale şi de tineret, centru de zi, bibliotecă, etc.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava mi-a garantat că va sprijini oraşul nostru în vederea asigurării cofinanţării acestor proiecte. De asemenea, o guvernare PNL ne va permite o susţinere consistentă şi de la nivel național”, a conchis Adrian Popoiu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.