Din păcate, alegerile desfăşurate sâmbătă la PNL Suceava au adus în atenţia noastră prestaţia de „om bun la toate” în cadul organizației a primarului oraşului Siret, Adrian Popoiu. Acesta a fost, până la data congresului, al treilea candidat la conducerea PNL Suceava, dar a considerat oportun să se retragă exact înaintea scrutinului, provocând confuzii în […]

Din păcate, alegerile desfăşurate sâmbătă la PNL Suceava au adus în atenţia noastră prestaţia de „om bun la toate” în cadul organizației a primarului oraşului Siret, Adrian Popoiu.

Acesta a fost, până la data congresului, al treilea candidat la conducerea PNL Suceava, dar a considerat oportun să se retragă exact înaintea scrutinului, provocând confuzii în rândul delegaţilor, drept pentru care a și obținut un număr de 5 voturi.

Indiferent de calităţile administrative ale primarului Popoiu, motivul ce ne îndeamnă să-l penalizăm de această dată, se referă la calitatea sa de „iepuraș” în cursa pentru alegerea președintelui organizației PNL Suceava. Din punctul nostru de vedere, a fi „iepure” are avantaje și dezavantaje, iar cerințele sunt minime.

Astfel, pentru faptul că „iepurele” nu a reușit să țină un anumit tempo, precum și datorită lipsei de inspirație în politică, dar  şi slabei calităţi a discursului public, redacţia Suceava LIVE îi acordă lui Adrian Popoiu titlul de BUFONUL  NOSTRU, al redacției.

Redacția întreabă: Mulțămit?

Sucevenii, în cor, zic: Să fie primit!

Despre autor

Postari asemanatoare

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.