Adrian Posa, fostul inginer de la mina Crucea, dar și fostul director al Companiei Naţionale a Uraniului, și-a dat demisia din funcția de director și urmează să fie lansat de Partidul Social Democrat pentru funcția de primar al municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Adrian Posa, candidatul PSD la Primăria Câmpulung Moldovenesc

Despre inginerul Posa vă putem spune că a lucrat la mina Crucea de la absolvirea Institutului de Mine Petroșani, în 1989, are 51 de ani, este căsătorit și tatăl a doi copii. Provine dintr-o familie de mineri, tatăl său a fost directorul fostului Institut de Prospecţiuni și Explorări Geologice din Câmpulung, apoi, până la pensionare, director tehnic la mina de uraniu de la Crucea. În momentul în care a fost director al CNU, Posa afirma că nu a făcut parte niciodată din niciun partid politic.

Contactat telefonic, Adrian Posa, a refuzat să răspundă întrebărilor adresate de reporterul SuceavaLive, afirmând că își dorește să trimită ulterior, un răspuns pe mail. Dacă ar fi trimis mail-ul promis, acum ați fi aflat și dumneavoastră probabil, cu ce își dorește să vină nou în fața câmpulungenilor, candidatul PSD, Adrian Posa.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.