Luni, 25 mai, la orele 21:05, lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către P. Adina de 31 ani din satul Mironu, com. Valea Moldovei, despre faptul că i-a fost sustrasă o cabalină.

A fost identificată apelanta la domiciliul său care a declarat faptul că în cursul zilei de 25 mai, concubinul ei T. Petru a consumat băuturi alcoolice împreună cu vecinul ei P. Laurențiu până în jurul orei 18.00 la domiciliul acesteia. Cu această ocazie a avut loc o tranzacție, respectiv P. Laurențiu i-ar fi vândut o cabalină numitei  P. Adina contra sumei de 1000 lei. Cabalina respectivă a  fost adusă în curtea apelantei după care cei 2 bărbați au continuat să consume băuturi alcoolice. În jurul orei 20.00, fiul lui P. Laurențiu, respectiv P.Adrian, a venit în curtea locuinței și fiind nemulțumit de prețul tranzacției a luat cabalina și a plecat  într-o direcție necunoscută.

A fost identificat și P. Laurențiu la domiciliul susnumiților dar fiind sub influența băuturilor alcoolice nu s-a reușit a se purta o conversație cu acesta.

Valoarea declarativă a prejudiciului este de 1000 lei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, urmând a fi soluționat procedural de către Postul de Poliție Valea Moldovei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.