Dupa 7 ani si jumatate de studii si afaceri in strainatate, Raul, un tânăr originar din Oradea, a decis sa vina in Suceava in numele unor investitori danezi care vad Romania ca o piata atractiva pentru investitii.

poza 3

 

E un antreprenor care crede in dezvoltarea si initierea unor afaceri impreuna cu alti antreprenori de success din Suceava. Ei fiind motivul alegerii orasului Suceava.

In acelasi timp, doreste sa se realizeze si pe plan personal, impreuna cu o partenera de viata.

Cateva dintre lucrurile pentru care Raul are o slabiciune sunt:

Viata – “Mereu m-a inspirat femeia care e plina de viata, femeia care doreste sa o traiasca, care doreste sa traiasca prezentul pe deplin. O femeie care prefera spontanietatea”

Natura, excursiile – In decursul ultimilor ani, a preferat excursii in natura exotica, indeosebi Asia de Sud-Est decat in mai marile orase europene si/sau americane. Thailanda fiind tara lui preferata pana acum datorita naturii si faunei diversificate, insa si cultura o face speciala. Isi doreste sa savureze aceste minunatii ale Terrei impreuna cu o partenera de viata.poza 2 poza 1

Mintea, ochii si zambetul – “Mintea e lucrul care ma poate atrage enorm la o fata. Nu spun ca nu e important si partea fizica si in acelasi timp si compatibilitatea, insa daca mintea ei nu e una interesanta, nu poate fi o femeie chiar atat de interesanta in ochii mei. Prefer sa pot avea o discutie profunda cu ea, sa aiba un spectru larg. Am patit cand ochii si zambetul unor femei m-au dat gata, uneori nu a fost de ajuns. Insa da, au fost primele lucruri care m-au atras, ochii si zambetul sunt niste trasaturi speciale.“

Muzica, dansul – “Viata fara muzica si dans e ca mancarea fara gust” spune Raul. De aceea considera ca pentru el o viata perfecta ar fi alaturi de femeia cu aceleasi pasiuni caci doreste sa le savureze impreuna.
Persoanele care sunt interesate pot lua legătura cu tânărul antreprenor pe Facebook (click aici).

3 Responses

 1. laura

  Nu cred ca un astfel de bărbat are nevoie ca prin publicitate să și găsească sufletul pereche. Sigur se descurcă el.

  Răspunde
 2. boyboy

  a ajuns un site de matrimoniale, cu publicitate !!!!!!

  daca nu are mindra sa iasa si sa caute singur.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.