Agenția de turism Campion Tour explică sucevenilor care vor să plece în vacanță în acest an de ce să aleagă Egiptul ca destinație de vacanță. Astfel, reprezentanții agenției au precizat care sunt avantajele unui astfel de concendiu, subliniind că siguranța sanitară este unul dintre punctele forte, la care se adaugă prețurile scăzute și gama variată de servicii oferite.

„De ce să îţi rezervi o vacanţă în EGIPT în 2020?
Iată mai jos 9+1 motive:

1. Situaţia epidemiologică din Egipt este mult mai bună decât în România. Numărul de cazuri zilnice este mult mai mic ca cel înregistrat în ţara noastră.
2. Hotelurile nu funcţionează la capacitate maximă (gradul maxim de ocupare fiind de 50%). Asta înseamnă că nu va fi aglomeraţie la plajă, la restaurant etc.
3. Toate hotelurile au trecut printr-un proces riguros de verificare a condiţiilor de cazare şi a măsurilor de igiena şi siguranţă sanitară. Doar cele care au trecut de această verificare au obţinut un certificat FREE COVID şi au fost deschise putând primi turişti.
4. Preţurile la multe hoteluri au scăzut. Găsim acum hoteluri din lanţul Albatros la preţuri foarte, foarte bune (altă dată astfel de hoteluri fiind destul de scumpe). Cereţi o ofertă şi vă convingeţi!


5. La acest moment nu se solicită testare RT-PCR făcută acasă. Deci evitaţi neplăcerile şi costurile impuse de o astfel de testare. Egiptul nu a impus testarea niciunui stat până la acest moment.
6. La acest moment, Egipt nu testează turiştii nici pe aeroport. Se măsoară doar temperatura corporală.
7. A fost eliminată taxa de viză de 25 dolari / persoana până la finele lunii octombrie. Asta este o măsură guvernamentală menită să atragă turişti. De ce să nu profităm de ea şi să economisim o sumă importantă de bani cu care putem face orice altceva? De exemplu, o excursie opţională (safari în deşert sau o croazieră pe Marea Rosie până la Insula Paradisului)…
8. Există zbor din Suceava programat să decoleze în fiecare duminică spre Hurghada/Egipt începând cu 23 august. Deci confortul zborului de acasă este de nepreţuit.
9. Cei care au fost deja în EGIPT măcar o dată până acum vă pot confirma că apa mării e fabuloasă. Nu mai spunem de vreme, condiţii de cazare, facilităţi pentru copii etc.

9+1. Pentru că agenţia noastră de turism vă oferă pe lângă tarife excepţionale, consultanţă de calitate în alegerea unei vacanţe în deplină siguranţă!

Hai să discutăm despre viitoarea ta vacanţă! Te aşteptam la sediul agenţiei sau trimite-ne un email la info@campiontour.ro. Ne găseşti şi telefonic la 0330803110”, au transmis reprezentanții Agenției Campion Tour.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.