Agenția de turism Campion Tour din Suceava propune două noi destinații de vacanță cu zbor din Suceava. Este vorba de două circuite, Cappadocia și Coasta Lycia, ambele destinații situate în Turcia. 

Astfel, pentru sucevenii dornici de mai multe detalii, Campion Tour prezintă programul exact pentru cei care aleg o vacanță în Cappadocia.

Circuite Cappadocia cu zbor din Suceava, începând cu 12.03.2021.

*tarife de la 219 euro/ persoană | *plecări săptămânale (în fiecare vineri)

Ziua 1. SUCEAVA – ANTALYA (via București)

Check-in pentru îmbarcare zbor Suceava – Antalya (via București). Odată ajunși pe aeroportul din Antalya, vom avea transfer spre hotel 4/5*. Cocktail de bun venit și cazare.

Ziua 2. ANTALYA – KONYA – CAPPADOCIA

Mic dejun. Plecare spre Konya, bătrâna capitală a Sultanatului Selgiucid și patria dervișilor rotitori, vizităm o bijuterie a artei islamice, Mausoleul lui Jalal al Din, cel mai mare poet mistic persan, cunoscut sub numele de Rumi sau Mevlana. Ne vom bucura de faimoasa tehnică de rotire ca formă de pomenire într-o ceremonie denumită Sema (Excursie opțională, Sema – dansul dervișilor rotitori – 20 €/ persoană). Continuăm pe traseul vestitului “Drum al Mătăsii”, spre Cappadocia, printr-o zonă pitorească a Munților Taurus și a stepei anatoliene. Seara, cazare în zona Cappadocia la hotel de 4/5*.

Ziua 3. GOREME – UCHISAR (CAPPADOCIA)

Mic dejun. Admirăm muzeul în aer liber din Valea Goreme, vechiul complex monastic ce adăpostește incredibile biserici săpate în stâncă, decorate cu fresce bizantine de o neasemuită frumusețe. Urmează vizitarea “Castelului” Uchisar, gigantic “svaiter” de piatră, folosit ca refugiu de primii creștini, cu o superbă panoramă asupra Văii Porumbeilor. Continuăm, apoi, spre unul dintre impresionantele „orașe” labirintice subterane, cu biserici și case săpate în piatră (Excursie opțională, Ortahisar – Orașul Scufundat (masa de prânz inclusă) – 45 €/ persoană). Seara, întoarcere la hotel în zona Cappadocia.

Ziua 4. CAPPADOCIA

Mic dejun. Continuăm vizitele în Cappadocia, iar pentru astăzi vă propunem să vizităm o cramă, pentru a degusta vinuri locale. Spre după-amiază, ajungem la un atelier de țesătorie. Vom putea să admirăm întregul proces prin care materialele precum mătasea, bumbacul sau lâna, ajung produs finit. Seara, întoarcere la hotel în zona Cappadocia.

Ziua 5. CAPPADOCIA – ANTALYA

Mic dejun. Pornim spre Antalya, iar pe traseu avem posibilitatea să vizităm impozantul caravanserai Selgiuc din Valea Konya, construit în sec. Xlll în onoarea sultanului Alaeddin Kayqubad. Seara, cazare în zona Antalya la hotel de 4/5*.

Ziua 6. ANTALYA – CASCADA KARPUZKALDIRAN

Mic dejun. Tur de oraș în Antalya, emblematicul oraș de pe Riviera turcească a Mării Mediterane. Vom vizita portul, centrul vechi și faimosul minaret – simbolul orașului, Yivli Minare. Timp liber pentru cumpărături la un magazin de bijuterii, dar și la unul cu articole din piele. Continuăm, apoi, cu impresionanta cascadă Karpuzkaldiran. Seara, cazare în zona Antalya la hotel de 4/5*.

Ziua 7. ANTALYA – MANAVGAT

Mic dejun. Timp liber, sau, opțional excursie la Cascada Manavgat, cu prânz inclus dar și cu oprire la spectaculoasa plajă cu nisip fin. Spre seară, retur la hotelul din zona Antalya.

Ziua 8. ANTALYA – SUCEAVA (via București)

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur Antalya – Suceava (via București).

Excursii opționale ce se pot realiza în zona Antalya/Cappadocia:

Ortahisar – Orașul Scufundat (masa de prânz inclusă) – 45 €/ persoană
Castelul Alanya – Peștera Dim (masa de prânz inclusă) – 45 €/ persoană
Zbor cu balonul cu aer cald în Cappadocia (se rezervă la fața locului, în funcție de condițiile meteo) – aprox. 195 €/ persoană
Jeep Safari Cappadocia (se rezervă la fața locului) – aprox. 50 €/ persoană
Seara Turcească – 35 €/ persoană
Pachet 3 mese de prânz – 35 €/ persoană
Sema (dansul dervișilor rotitori) – 20 €/ persoană

Condiții de plată: 10% avans la înscriere, încă 20% până la 31.03.2021, iar diferența cu 30 zile înainte de plecare.

IMPORTANT! Pentru realizarea plecarii din SUCEAVA este nevoie de formarea unui grup minim de 50 persoane. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.