Agenţia de turism Campion Tour din Suceava îşi continuă procesul de dezvoltare şi intră începând de astăzi în mediul online. Reprezentanţii agenţiei de turism promit iubitorilor de vacanţe că de acum toate ofertele celor mai importanţi touroperatori din România vor putea fi găsite într-un singur loc, pe www.campiontour.ro .

Momentan, pe platforma de rezervări se găsesc ofertele unor touroperatori de renume precum Christian Tour, Need Tour, Kusadasi, Fibula, Rezeda, Holiday Office şi alţii. Co-fondatorul agenţiei Campion Tour, Mihai COSTEA a declarat că în acest moment, platforma este în versiune BETA, iar in curând tot mai mulţi operatori români vor fi accesibili pentru persoanele care doresc să-şi rezerve vacanţa online.

În contextul în care mediul online reprezintă viitorul comerţului, iar apetitul românilor pentru cumpărături online este din ce în ce mai mare, dezvoltarea activităţii agenţiei noastre în acest mediu survine oarecum natural. Volumul solicitărilor de vacanţă care vine din mediul online este într-o creştere permanentă, iar dezvoltarea unei platforme agregatoare de oferte ale marilor touroperatori din România nu poate reprezenta decât un pas înainte pentru agenţia noastră”, a declarat Mihai Costea.

Odată cu lansarea noului site www.campiontour.ro, agenţia de turism pune la dispoziţie o serie de oferte la preţ special, valabile până vineri, 30.11.2018, pentru destinaţiile mult iubite de turiştii suceveni: Antalya şi Egipt/Hurghada cu zbor direct din Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.