Un bărbat de 47 ani din comuna Moldova Sulița a fost bătut în barul din comună, apoi scos afară de către agresor, unde l-a înjunghiat cu un cuțit de 3 ori.

La 15 iulie, un bărbat din comuna Moldova Suliţa, a sesizat prin 112 despre agresiunea care a avut loc în fața barului din comuna Moldova Sulița.

Din cercetări a rezultat  că victima se afla în incinta barului din comuna Moldova Suliţa, la o masă, împreună cu alte două persoane din localitate. La un moment dat, în local a intrat inculpatul, în vârstă de 39 ani, care l-a lovit cu pumnul, după care l-a scos afară din local, unde i-a aplicat 3 lovituri cu un obiect înţepător.

Ulterior, victima a fost preluată de echipajul de pe ambulanţă şi transportată la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate. Medicul chirurg a apreciat că plăgile suferite nu au pus în pericol viaţa victimei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi port fără drept a unui cuţit într-un loc public, urmând să se dispună procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.