În noaptea de 01 spre 02 septembrie, o femeie de 28 ani, din Vicovu de Sus, a fost agresată de concubinul ei pentru că nu a dorit să se împace cu acesta.

În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul de 42 de ani, din comuna Vama, a conviețuit în concubinaj aproximativ 14 ani de zile împreună cu partea vătămată. Cei doi au  împreună 6 copii minori. Acum circa 3 luni, cei doi s-au despărțit, astfel că femeia a părăsit domiciliul și s-a deplasat la domiciliul mamei sale în orașul Vicovu de Sus, unde locuiește și în prezent.

În data de 01 septembrie, bărbatul a sosit în orașul Vicovu de Sus la domiciliul fostei sale concubine, unde a discutat cu aceasta să se împace și să vină să locuiască din nou la domiciliul său. De asemenea, acesta a consumat băuturi alcoolice împreună cu părinții concubinei sale.

La un moment dat, discuțiile dintre cei doi au degenerat, astfel că agresorul a lovit-o pe concubina sa cu un cuțit, provocându-i o plagă toracică anterioară.

Femeia a declarat verbal că momentan nu dorește să formuleze plângere penală împotriva concubinului ei.

Cercetările sunt continuate față de concubin, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, urmând ca în funcție de rezultatul cercetărilor să fie propusă soluție procedurală.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.