În data de 19 mai, un tânăr de 25 de ani, din comuna Valea Moldovei, a sesizat poliția despre faptul că la barul din aceeași localitate a avut loc o altercaţie, în urma căreia mai multe persoane prezintă leziuni corporale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în seara zilei respective, tânărul de 25 de ani, împreună cu un bărbat de 31 de ani şi altul de 35 de  ani, toţi din localitatea Valea Moldovei, în timp ce se aflau într-un bar, au fost agresaţi spontan de un grup de tineri, care au intrat în magazin şi au început să-i lovească fără motiv cu pumnii, picioarele şi cu diferite obiecte contondente din magazin.

Imediat după comiterea faptelor, autorii au părăsit magazinul, s-au urcat într-un autoturism și au demarat către centrul comunei. După aproximativ 400 metri, agresorii au oprit autoturismul pe drumul comunal, au coborât și l-au lovit cu pumnii şi picioarele pe un minor de 14 ani, după care au părăsit locul faptei.

La faţa locului s-a deplasat ambulanţa, care a preluat cele 4 victime şi le-a transportat la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, de unde minorul a fost transportat la Spitalul „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul de „traumatism cranio cerebral, hematom regiunea occipitală”, rămânând internat.

Tânărul de 25 de ani a fost diagnosticat cu „traumatism cranio cerebral, comoţie cerebrală şi plăgi contuze multiple craniene”, bărbatul de 31 ani cu „traumatism cranio cerebral, plagă contuză parietală stângă, observaţie fractură mandibulă” şi cel de 35 de ani cu „traumatism cranio cerebral, comoţie cerebrală, plagă contuză occipitală, observație fractură clavicula stângă”.

Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea identificării autorilor, stabilirii împrejurărilor comiterii faptei, a încadrării juridice a acesteia şi tragerea la răspundere a celor vinovați.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.