Agenţii Postului de poliție Ciprian Porumbescu au fost sesizați luni, 27 octombrie, la ora 02.14, despre faptul că un tânăr de 28 de ani, din comuna Şcheia, a fost agresat de un bărbat din comuna Ciprian Porumbescu, în timp ce se afla în vizită la o rudă a agresorului.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în seara zilei de 26 octombrie, în jurul ora 23.00, tânărul de 28 de ani, împreună cu concubina sa, ambii din comuna Șcheia, au mers în vizită la un bărbat din comuna Ciprian Porumbescu, unde au consumat băuturi alcoolice până în jurul orei 02.00, când între gazdă și tânărul de 28 de ani a avut o discuție în contradictoriu, ce a degenerat într-o altercație.

În acel moment în curtea părții vătămate a venit un vecin, de 23 de ani, care a intervenit între cei doi, însă nu a reușit să îi calmeze, iar în momentul în care bărbatul de 28 de ani l-a lovit cu pumnul pe cel la care venise în vizită, vecinul de 23 de ani a scos un cuțit și l-a înțepat pe agresor în partea dreaptă spate.

La fața locului s-a prezentat o ambulanță, care l-a transportat pe bărbatul de 28 de ani la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal împotriva agresorului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.