Poliţia oraşului Gura Humorului a fost sesizată prin 112 sâmbătă, 26 octombrie, despre faptul că la un bar din localitate a avut loc un scandal soldat cu vătămarea unui bărbat de 35 ani, care în timpul conflictului avut cu o persoană necunoscută, a fost lovit de mai multe ori în zona feței.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că victima se afla în barul respectiv unde consuma o bere la o masă, iar în jurul orei 22.30, a intrat agresorul, un bărbat de 34 ani din oraşul Năsăud, judeţul Bistriţa Năsăud, care locuiește fără forme legale în oraşul Gura Humorului şi care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a provocat scandal în bar, în sensul că a acostat persoanele din bar, iar la un moment dat s-a așezat la masa părţii vătămate și pe fondul consumului de alcool, între cei doi s-a iscat un conflict, lovindu-se reciproc.

Agresorul a ieșit din bar, dar a revenit imediat, având la vedere un cuțit cu care l-a agresat pe bărbatul de 35 ani, după care a fugit.

Victima a fost transportată la spital, pentru acordare de îngrijiri medicale, urmând a fi stabilite numărul de zile de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”lovire sau alte violențe și portul fără drept al cuțitului”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.