În acest sfârșit de săptămână, Iulius Mall Suceava găzduiește Târgul Agro Expo Bucovina, cel mai mare târg de profil din zona Moldovei.

Agro Expo Bucovina - Iulius Mall SuceavaEvenimentul, ajuns la a XIV-a ediție, le prezintă vizitatorilor produse și preparate alimentare, utilaje și tehnologii agricole și expoziții tematice, completate cu un program artistic autentic românesc. De asemenea, pe agenda Târgului Agro Expo Bucovina este inclusă și cea de-a VIII-a ediție a Forumului Economic „Agricultura Încotro?”.

De vineri până duminică, în perioada 25 – 27 martie, în parcarea Iulius Mall Suceava, își deschide porțile Târgul Agro Expo Bucovina. Așa cum și-a obișnuit publicul, ediția din acest an a evenimentului organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava reunește peste 70 de expozanți din țară și din străinătate. Vizitatorii vor găsi o ofertă completă de produse și servicii, de la fructe, legume, miere şi preparate alimentare proaspete sau conservate, până la utilaje şi tehnologii agricole. Și în acest an, clienții sunt invitați la Salonul Bio Alimenta, unde vor putea degusta cele mai savuroase și sănătoase preparate. De asemenea, meșterii populari vor fi prezenți pentru a-i încânta pe vizitatori cu măiestria lor și cu articolele tradiționale realizate.

Târgul este completat de programe de muzică folclorică și dansuri populare. Vineri, de la ora 13:00, cei care iubesc cântecele românești sunt așteptați la spectacolul inaugural oferit de „Fanfara lui Cocoș Fântânele”, iar de la ora 14:30 vor urca pe scenă membrii Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu”, urmați de interpreta Iosefina Telescu. Sâmbătă, de la ora 14:30, momentul artistic este susținut de Ansamblul Școlii de Artă „Ion Irimescu” și Iosefina Telescu , iar duminică, de la ora 14:00, vor anima atmosfera artiștii Ansamblului „Sălceanu și Dumbrăveanca” și cântărețul Alexandru Recolciuc.

Timp de trei zile, Târgul Agro Expo Bucovina, le va oferi vizitatorilor prilejul de a se informa și de a obține sfaturi de la expozanți cu experiență în domeniul agricol, dar și de a petrece sfârșitul de săptămână în compania muzicii românești și a preparatelor tradiționale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.